Effect Ivent 7 september geannuleerd

Het jaarlijkse Effect Ivent zou oorspronkelijk op 16 maart jl. plaatsvinden. Noodgedwongen hebben wij dit toen door de Coronamaatregelen moeten verplaatsen naar 7 september.

Dat bleek helaas iets te enthousiast. Het voortschrijdende inzicht is dat het Ivent ook op 7 september nog niet kan doorgaan, tenminste niet met het beoogde programma en zeker ook niet met het aantal deelnemers dat wij hoopten te mogen verwelkomen.  

Games have changed!

Wie had voorzien dat het spel zo zou veranderen… Vanzelfsprekend zijn we volledig aan het schakelen naar Online & Hybride eventmogelijkheden. We zien daar prachtige kansen en mogelijkheden in en hebben deze ook overwogen in te zetten voor het Ivent.

Echter, we zouden dan dusdanig ver afdrijven van de beoogde doelstelling en de oorspronkelijke opzet van het Ivent, dat we hebben besloten hier voor dit moment niet voor te moeten kiezen.

We vinden het enorm jammer dit besluit te hebben moeten nemen, maar kiezen liever voor een opzet die goed aansluit bij de ‘nieuwe werkelijkheid’ en je daarmee optimale meerwaarde brengt. Deze nieuwe opzet zullen we baseren op de actualiteit en de ontwikkelingen en kansen die daar voor onze branche uit volgen, zodat je een opnieuw de afweging kunt maken om hieraan deel te nemen. We verwachten dat dit in 2021 zal gaan plaatsvinden.  

We houden contact!

Note: Als je je had aangemeld voor het Ivent, heb je hierover intussen een mail van ons ontvangen. Voor aanvullende vragen vernemen wij graag van je: info@effectivents.nl