Inschrijven

Ervan overtuigd dat je dit programma echt niet mag missen? Verzeker jezelf dan van een deelnameplaats. Aanmelden kan via het registratieformulier op deze pagina. De kosten voor deelname aan het Effect Ivent bedragen € 195 exclusief BTW.

Acties:

  • Schrijf je met meerdere collega’s tegelijk in? Dan krijgen jullie beiden (of allen) een korting van € 20 en betaal je slechts € 175 per persoon.
  • Mocht je je in 2019 inschrijven voor de 6daagse opleiding van Effectivents, dan krijg je ook nog eens € 100 van je inschrijfgeld voor het Effect Ivent terug (dit wordt dan verrekend met de factuur van de training).

Na aanmelding krijg je van ons een bevestiging met factuur. Het aantal beschikbare plaatsen kent een maximum. Vol is vol!

 

Jouw gegevens

Gegevens van een eerste collega die je wilt aanmelden

Gegevens van een tweede collega die je wilt aanmelden

Factuur gegevens

Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid voor deelname aan het event.

Effect Ivent respecteert uw privacy. Overeenkomstig de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens heeft u het recht op o.a. inzage en verwijdering van uw gegevens bij het eerste verzoek. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven.
Dit invulveld leeg laten a.u.b.