Locatie

MindCenter is gevestigd in Vianen (Utrecht) aan de Marconiweg. Enkele minuten vanaf de twee hoofdaders van Nederland, de A2 en A27. Met een bushalte op 250 meter afstand en een rechtstreekse verbinding met Utrecht Centraal, zowel per auto als OV uitstekend bereikbaar. Na je aanmelding krijg je een routebeschrijving van ons toegestuurd.

MindCenter
Marconiweg 8
4131 PD VianenOver MindCenter

Een voormalig schoenen showroom-centrum, omgebouwd tot locatie voor zakelijke bijeenkomsten met plenaire zaal en uniek ingerichte studio's. Zodra je een stap over de drempel zet, waan je je in een aparte omgeving. Dikke scheve muren, studio’s, etalages, daglicht van boven, een vloer van losliggende houten blokjes, alles wordt anders. Een centraal ontmoetingsplein met eromheen zeven subruimtes. Een grote interactieve plenaire zaal en twee trainingszalen maken evenementenlocatie MindCenter multifunctioneel.

In het MindCenter is alles net even anders dan je gewend bent. Niet om het anders zijn, maar omdat een andere aanpak vaak leidt tot betere resultaten. Er wordt gespeeld met de invloeden van kleur, geur, smaak en beleving. Inspirerend.

5bc735c7c98ba.jpg5bc735c7d536d.jpg