Het Effect Ivent is een initiatief van:

 

Effectivents         

Effectivents is een trainingsbureau op het gebied van eventmanagement en biedt onder meer een 6daagse Opleiding Allround Eventmanagement, bestaande uit modules als Effectief Eventmanagement, Meeting Design, Techniek? Help! - grip op eventtechniek en Creatieve Evenementenconcepten. Het is ook mogelijk de modules als losse trainingen te boeken. Maatwerk en incompany trainingen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Het complete aanbod vind je op www.effectivents.nl

 

En wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

MindCenter           

Een zakelijke evenementenlocatie in Vianen met naast plenaire ruimten vooral veel creatieve subruimten om uiteen te gaan in subgroepen. Een voormalig schoenen showroom-centrum, omgebouwd tot locatie voor zakelijke bijeenkomsten met plenaire zaal en uniek ingerichte studio's.

Halito!          

Halito! helpt je met jouw ambitie om events verder te professionaliseren. Een praktisch eventplatform biedt voortschrijdende inzichten in eventdata waarop verdere beslissingen en acties worden gebaseerd. Voor de events die meer aandacht vragen, helpen ze met het inrichten van de events. Halito! streeft naar een samenwerking die resulteert in kwaliteit, efficiëntie en schaalbaarheid. Met aandacht voor detail want op een event kun je maar één keer een eerste indruk maken.

NetworkTables           

NetworkTables is een handige tool om eventdeelnemers te helpen de juiste mensen te ontmoeten en netwerken efficienter te maken. Hierbij kunnen mensen zichzelf bij aanmelding aan een tafel plaatsen, naast personen die zich al hebben aangemeld en reeds een 'stoel' hebben gekozen. Eenmaal aangemeld kun je de naam en foto zien van de personen die aan tafel zitten.

Deze tool is ook heel goed bruikbaar voor parallelsessies, waarbij gasten die zich aanmelden in een sessiegroep kunnen plaatsen (totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt).

Evenementorganiseren.nl          

Evenementorganiseren.nl (een initiatief van Eventbranche) is een gesegmenteerde site, waar louter content is gericht op de opdrachtgever/organisator van events. De content alsmede het aanbod is er op gericht om organisatoren te helpen bij de organisatie van een event.Evenementorganiseren.nl is hét platform waar alle soorten van organisatoren antwoord kunnen krijgen op hun vragen rondom het organiseren van hun zakelijke evenement en alle onderdelen van dergelijke events. Dat antwoord wordt geboden in de vorm van kennis, content en (product)aanbod, checklisten, white papers, tools, tips, ontwikkelingen en trends.

The Security Company             

De grootste, meest ervaren en gespecialiseerde aanbieder van eventbeveiliging en crowd management. Met een uitgebreid dienstenpakket, variërend van event services, event security, traffic, fire & safety, hospitality, dog security, object beveiliging en consultancy diensten tot onze in house Academy, biedt TSC Crowd Management een passend totaalaanbod voor iedere opdrachtgever. 

Event Design Collective

De organisatie achter het Event Canvas Model. Een praktische methode om fundamenteel naar een event design te kijken. Het Event Canvas is een strategisch management template om nieuwe event modellen te ontwikkelen en bestaande event modellen te documenteren. Het geeft antwoorden op de ROI en stelt je in staat de gesprekken over events op een meer strategische manier te voeren. Het stelt jou en jouw team en/of klant in staat gezamenlijk events te ontwerpen.