Samenwerkingspartners

Het Effect Ivent is een initiatief van Effectivents. Effectivents verzorgt een variëteit aan trainingen en opleidingen in eventmanagement.
Effectivents mag ook voor deze editie van het Effect Ivent weer rekenen op een betrokken samenwerking met en inspiratie vanuit een scala aan kwaliteitspartners:


Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Experts in het samenstellen van een verrassend en effectief programma. Een bureau dat exact weet wat er werkt en wat er niet werkt, op basis van hun ervaring op meer dan 3.000 evenementen. Aaaaha! Bureau voor live communicatie geeft programma-advies en werkt met topsprekers, gespreksleiders, acts, filmmakers, tekenaars en organisatoren.

cdjFD8auAt0W2ii9.png

De Industriële Stadsvrijheid (DUS)

We zijn op 16 maart te gast bij locatiepartner DUS. Een plek waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kunt aanraken. Een plek waar je vergadert op schommels, brainstormt in een hangmat, je uitleeft tijdens het speelkwartier, picknickt op het stadsstrand, je ideeën op grote, kartonnen tafels schrijft en samen met je team groter denkt dan een flipovervel. Een ware "playground".

KGGFEr9A6Cqxolev.png

D&B Eventmarketing

Al 35 jaar creëert D&B Eventmarketing waardevolle events voor haar klanten in ondernemend Nederland. Als strategisch partner helpen zij organisaties hun dromen en ambities te realiseren. Samen eigenzinnige verhalen maken die langdurig impact hebben. Verhalen die je bij blijven. Met events die raken en verbinden. Events die waardevol zijn in elke zin van het woord.

8d2U2OryB1gAhfBn.png

Evenementenorganiseren.nl

Evenementorganiseren.nl (een initiatief van Eventbranche.nl) is een gesegmenteerde site, waar louter content is gericht op de opdrachtgever/organisator van events. De content alsmede het aanbod is er op gericht om organisatoren te helpen bij de organisatie van een event. Evenementorganiseren.nl is hét platform waar alle soorten van organisatoren antwoord kunnen krijgen op hun vragen rondom het organiseren van hun zakelijke evenement en alle onderdelen van dergelijke events. Dat antwoord wordt geboden in de vorm van kennis, content en (product)aanbod, checklisten, white papers, tools, tips, ontwikkelingen en trends.

yikSaruyjq6RXSKN.png

Halito!

Halito! helpt je met jouw ambitie om events verder te professionaliseren. Een praktisch eventplatform biedt voortschrijdende inzichten in eventdata waarop verdere beslissingen en acties worden gebaseerd. Voor de events die meer aandacht vragen helpen ze met de inrichting van events. Halito! streeft naar een samenwerking die resulteert in kwaliteit, efficiëntie en schaalbaarheid. Met aandacht voor detail want op een event kun je maar één keer een eerste indruk maken.

2QMYgxzvzQtQjxGO.png

Resultal.com

Een locatiegerelateerde tool om inzicht te krijgen in customer experience insights voor bedrijven en events. Resultal biedt 'mobile first' tools voor klant/gast feedback op elke locatie – met snelle en makkelijke toegang, een korte url and QR op elke smartphone. En dat voor maar € 5,50 per jaar. Je krijgt toegang tot alle tools voor snelle polls, surveys en onderzoek op locatie. En je hebt de mogelijkheid een onbeperkt aantal experimenten en onderzoek te creëren.

Het browser-gebaseerde platform is makkelijk in gebruik. Je kunt resultaten real time bekijken op je dashboard of downloaden in .csv voor verdere analyse. Met Resultal heb je al je onderzoek en resultaten in eigen hand. Resultal voldoet aan de EU privacy-wetgeving.

C7c1o6yZfdYcmGRj.png

Soul recipe

Soul Recipe betovert, opent & raakt met eetbare avonturen en tasty trips inside. Als moodfoodexperts blenden zij belevenis en betekenis om jouw boodschap op ultieme manier proefbaar en voelbaar te maken.

AGCbwwb2qcfLqGCU.jpg

Unit10Fotografie

Huisfotograaf kunnen we intussen wel stellen, van Effectivents en het Effect Ivent, is fotografe Gerke van de Hoef.

GyHAsmv31Uw437kM.jpg

Word of MICE

Mariska Kesteloo is eigenaar van Word of Mice. Een bureau dat de geschikte influencer vindt voor je regio, stad, bureau, hotel of locatie. Mariska helpt je graag je boodschap overbrengen, een unieke (wereldwijde) campagne te bouwen en je dienst of event te promoten.

gDXt1p1HYnq3iFRw.png

Yes! We connect

Wil je als organisatie de wereld verbeteren, mooier maken, slimmer of juist gezonder. Wat je doel ook is, het begint met verbinding. Leer elkaar echt kennen en ontdek wat ieders unieke bijdrage is. Dan gaat de energie stromen. Met hun programma’s en tools is werken vanuit verbinding makkelijk en superleuk. Yes! We Connect, zeg maar.

  • leer elkaar (beter) kennen
  • voel je meer verbonden
  • krijg inzicht in ieders bijdrage
  • dan is samenwerken leuker en impactvoller